Workshop Kruimelvlaai

 

Van een deeg zetten tot kruimels maken, van room bereiden tot het vullen van de taartvorm.

Het komt allemaal aan bod in deze 2,5-3 uur durende workshop.

Je gaat dus helemaal vanaf het begin je eigen overheerlijke kruimelvlaai maken !

We starten de workshop bij minimaal 8 en maximaal 15 personen.

Kosten zijn € 22,50 p.p.

 

Heb je interesse, stuur dan even een mailtje naar :

info@bakkerij-museum.nl

Lekkerste Brabantse worstenbroodjes

20 stuks gebakken in de houtoven

 

Een worstenbroodje is een traditioneel Brabants broodreceptuur die bij veel gezinnen favoriet is. Onze bakkers leren u de kunst van het knopen van het worstenbroodje. U leert een basisdeeg zetten en vanuit hier een ambachtelijk worstenbroodje maken. Iedere deelnemer gaat naar huis met 20 zelfgemaakte worstenbroodjes en het recept.

De worstenbroodjes worden gebakken in de hout-gestookte oven uit 1850.

Het is een gezellige samenzijn waarin u geleerd wordt om het worstenbrood te maken. Kan van maandag t/m zaterdag geboekt worden voor groepen van min. 10  personen en maximaal 20 personen. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Kosten voor deze workshop zijn € 37,50 p.p.(inclusief een kopje koffie/thee)   Reserveren

 

Brabantse worstenbroodjes

10 stuks in de elektrische oven

Een worstenbroodje is een traditioneel Brabants brood-receptuur die bij veel gezinnen favoriet is. Onze bakkers leren u de kunst van het knopen van het worstenbroodje.

U leert een basisdeeg zetten en vanuit hier een ambachtelijk worstenbroodje maken. Iedere deelnemer gaat naar huis met 10 zelfgemaakte worstenbroodjes en het recept.

De worstenbroodjes worden gebakken in een elektrische oven zoals u vaak thuis ook heeft. Het is een gezellig samenzijn waarin u geleerd wordt om het worstenbrood te maken.

Groep van minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Kan van maandag tot en met zaterdag geboekt worden.

Kosten voor deze workshop zijn € 25,00 p.p.   (inclusief een kopje koffie/thee)                                                 Reserveren

 Kempisch Molenbrood en Pizza

Een brood waar ambacht helemaal centraal staat. U leert met traditioneel gemalen meel (uit eigen molen) een heerlijk brood bakken met de smaak "Krek as vruuger". De broden worden gebakken in onze houtgestookte oven uit 1850. Tijdens de workshop heeft u volop de mogelijkheid om tips aan onze bakkers te vragen. U gaat dus niet alleen met een heerlijk brood naar huis, maar ook met alle kneepjes van het vak.  

 

Ook wordt u geleerd hoe u een lekkere pizza zelf maakt en bakt in een oven die u thuis ook heeft.

Kan van maandag tot en met zaterdag geboekt worden.

Groep van minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Kosten voor deze workshop zijn € 37,50 (inclusief een kopje koffie/thee)     reserveren

Workshop XL, alleen voor echte mannen !!

(gevorderden)

Geen zoete koekjes bakken voor een high tea, maar hier het echte werk !

Worstenbroodjes XL bakken zoals alleen echte mannen dit kunnen.

Tijdens deze workshop zal er tevens een bierproeverij plaatsvinden.

10 stuks XL worstenbroden ga je zelf knopen en worden gebakken,

dit alles onder het genot van enkele bijzondere biersoorten.

 

Denk jij dat jij dit aankunt en wil je de XL workshop komen volgen, geef je dan zo snel mogelijk op via info@bakkerij-museum.nl

Let op ! Beginners/starters worden niet toegelaten i.v.m. kennis en het hanteren van zware materialen. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

 

De workshop gaat definitief door als er 15 echte mannen zich durven aan te melden. (€49,95 p.p.) reserveren