GASTENBOEK

Commentaren: 16
 • #16

  E. Van den Nieuwenhuijzen (zaterdag, 20 januari 2024 16:58)

  Wat hebben we genoten van dit mooie museum en de molen. We werden heel gastvrij ontvangen, de rondleiding was leerzaam en erg leuk. Er werd alle tijd genomen om dingen uit te leggen en te laten zien. Als afsluiting nog vers brood in winkel gekocht (gebakken tijdens onze rondleiding) � Een heerlijke reis in de tijd, aanrader!

 • #15

  Familie Hendriks (woensdag, 28 september 2022 16:19)

  Wij zijn vandaag bij jullie geweest. Het begint met een lekker kopje koffie/thee met echte bakkers speculaas. Het was een leuke leerzame rondleiding, met enthousiaste vrijwilligers. Het is echt de moeite waard. Met als afsluiting heerlijk oud snoep kopen in het snoepwinkektje. Dank jullie wel. Groetjes Familie Hendriks

 • #14

  Tatjana Das, Serge en Els Das (donderdag, 04 augustus 2022 00:43)

  Vandaag een fijn bezoek gebracht aan het Bakkerijmuseum en de molen. Eerst een cappuccino gedronken op het terrasje en rondgekeken in de oude winkel met snoep. Geluisterd daarna nr het enthousiaste verhaal van een aardige vrouw over het bakken van brood e.d. , terwijl de bakkers bakten. Vervolgens een rondleiding in de molen door een vrouw, die ons enorm wist te boeien met haar verhalen en we eindelijk begrepen hebben o.a. wat de oorsprong is van oliedom.... Veel dank aan allen! Onze 2e vakantiedag in Luyksgestel was ondanks de hitte erg prettig! Lekker brood gekocht ook.

 • #13

  Elly & Ton Timmerman (woensdag, 20 april 2022 20:07)

  Wij hadden voor 20 april 2022 om 13:00 een afspraak gemaakt, werden heel vriendelijk ontvangen en daar wij alleen waren kregen wij een goede duidelijke uitleg van het brood bakken en een mooie duidelijke uitleg van de molen. Wij willen de medewerkers hartelijk bedanken voor hun inzet.

 • #12

  Fabrizia (vrijdag, 27 augustus 2021 15:22)

  Goedemiddag Marcel,

  Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de leerzame, leuke en smakelijke ochtend afgelopen zaterdag.

  Ik heb vandaag mijn eerste brood gebakken volgens het recept en de aanwijzingen van de bakker rechts op de foto zonder muts. Het brood ligt nu af te koelen en morgenochtend gaan we ervan genieten (hopelijk ;—)) bedankt de vriendelijke bakker voor zijn tips.

  Zonnige groet,
  Fabrizia

  Image.jpegImage.jpegImage.jpegImage.jpeg

 • #11

  Zaia, D. (vrijdag, 28 februari 2020 08:46)

  Good morning Elly,
  we are Dietmar, Patricia and Lenny and we have visited your beautiful Museum last Saturday (22nd).
  We would like to thank you so much for the impressive and interesting time we’ve had.
  Thanks to all people of your association – your are doing an excellent job.

  Best wishes for the future

  Dietmar, Patricia and Lenny

 • #10

  Sanne (maandag, 21 oktober 2019 16:35)

  Leuk gezellig en een zoet omgeving, mijn dochters vonden het interssant en leuk en natuurlijk lekker

 • #9

  Familie Klop (woensdag, 23 januari 2019 22:29)

  Vandaag met opa & oma, papa & mama en een kleine man van 3 jaar oud in het bakkerij-museum en de molen geweest. Het is ontzettend leuk en leerzaam en het wordt gedaan door hele vriendelijke vrijwilligers. Elke verenging mag hopen op zulke enthousiaste vrijwilligers.

 • #8

  Martin Spooren (zondag, 14 oktober 2018 11:56)


  Beste Elly,

  Ook al was je vrijdag met andere dingen bezig in de privésfeer (minder fijn, maar hoort bij dit leven) wilde ik je toch nog heel even een mailtje sturen over “deze beleving in de molen”

  Bij deze wil ik jullie gehele team hartelijk danken voor de geslaagde en gezellige voormiddag die wij met de groep “Jongeren van Vroeger” hebben gehad op vrijdag 12 oktober.

  Onze groep was vol lof over het bakproces, de Snoepwinkel en de bezichtiging van de molen en museum zelf.

  Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt en er nog vaak over gesproken deze dag. “Dit ga ik ook doen met mijn familie en kinderen” was een gezegde dat ik vaak hoorde.

  Speciale dank gaat toch echt uit naar Marcel ( die de benen onder zijn kont heeft gerend) en de geweldige, vaak ludieke uitleg met de juiste verhalen vertelde en zo leuk dat de mensen “aan z`n lippen hingen”

  Dit in samenwerking met Guus die ook heel hard moest werken en het ook leuk bracht.

  Om het compleet te maken ook de dames droegen hun steentje bij met het verzorgen van de koffie, thee en frisdrank. Ook in het winkeltje werden we gezellig en leuk geholpen, dames, Ans, Ria en Jeanne, een hele hartelijke dank.

  ALLE BELGISCHE collega`s hebben genoten, waarvoor HARTELIJK DANK. Het was een fijne voormiddag bij jullie.
  Groetjes,

  Martin Spooren

 • #7

  Anniek Vrijsen (donderdag, 26 april 2018 12:12)

  Beste vrijwilligers,

  graag wil ik jullie via deze weg nog een klein woordje van dank sturen voor de unieke ervaring die we mochten meemaken tijdens de officiële opening van bakken met gevoel.
  Alles was tot op de puntjes uitstekend geregeld om van deze dag een top-dag te maken, een unieke beleving!
  We werden heel enthousiast onthaald door de aanwezige vrijwilligers en mochten meteen proeven, proeven van de sfeer aanwezig onder de zorgzame vrijwilligers en proeven van de overheerlijke worstenbroodjes met en tas koffie/thee. Vanaf het moment van het binnenkomen wisten we al dat het een dag werd om nooit te vergeten.
  Bij de bakdemonstratie merkten we onmiddellijk de enorme openheid en bereidwilligheid om ons als slechtzienden/blinden zo veel mogelijk te betrekken bij het gehele gebeuren. We mochten voelen, ruiken, proeven, maar ook wanneer er spontaan een grapje kwam onder de vrijwilligers werd dit ook auditief naar ons als publiek toe vertaald waarvoor wij enkel maar waardering voor kunnen hebben, want geloof mij oprecht dat dit niet altijd door iedereen gebeurt waardoor wij vaak heel wat informatie missen. Tijdens het maken van het broodje vond ik het persoonlijk geweldig hoe de 2 begeleiders van de bakdemonstratie hun aandacht konden verdelen over alle aanwezigen, ik had het gevoel dat zij op meerdere plaatsen tegelijkertijd konden zijn, chapeau!
  In de molen merkte ik wel dat de molenaares uit haar comfortzone moest treden en dat het voor haar een niet alledaags publiek was, maar toch ook voor haar onze oprechte waardering. Ze heeft ons als publiek enorm weten te betrekken bij haar verhaal door verschillende zaken te laten voelen en ruiken en dat vind ik persoonlijk een heel voorrecht, want op vele plaatsen is het mogen voelen aan materialen vaak geen evidentie. De molenaares heeft ook zeker meer dan haar best gedaan.
  Bij het buiten komen werden we onmiddellijk door een vrijwilligster verwend met bonbons en je kon merken dat deze door iedereen gesmaakt werden!
  De uitleg van de bakoven was wederom heel leerrijk en ook hier merkte je onmiddellijk weer de openheid en bereidheid om alles auditief te vertalen naar ons als publiek toe. Ook het mogen proeven van onze zelfgemaakte broodjes te plaatsen was een fijn moment en ook daar zag je weer hoe zorgzaam de aanwezige vrijwilligers waren. Tevens vonden we het fijn dat de vrijwilligers bij het aanwezige publiek kwamen zitten om een babbeltje te slaan. We werden dus zeker niet aan ons lot overgelaten.
  We hebben zoveel gekregen en alsof alles nog niet genoeg was kregen we ook nog eens een overheerlijk versgebakken brood mee naar huis. Het was om ons te schamen, we waren met nieuwsgierige verwachtingen gekomen, maar we gingen met zoveel naar huis: de waardering voor alle vrijwilligers, de waardering voor het initiatief, de ervaringen, de informatie, de gezelligheid, de aandacht, de... noem maar op. Een unieke dag om nooit te vergeten en het gevoel hebben van en wij mochten daar bij zijn... echt ongelooflijk!

  Daarom alle vrijwilligers duizendmaal dank dat wij aanwezig mochten zijn op deze unieke dag!

  Groeten
  Anniek

 • #6

  Rydy (dinsdag, 26 september 2017 22:18)

  Geachte heer Thiels en het ganse team van het bakkerij-museum,

  Met deze willen we jullie van harte bedanken voor het leuke bezoek dat we mochten ervaren op zaterdag 23 september 2017.
  Zowel onthaal, begeleiding, demonstratie, molenbezoek, enz .... waren prima in orde.
  De deelnemers hebben ervan genoten om op een interactieve en gezellige manier kennis te maken met het broodbakken en alles wat ermee gepaard gaat.
  Jullie zijn een prachtig en gedreven team vrijwilligers !

  Met vriendelijke groeten,

  Namens alle deelnemers aan het bezoek,
  Rudy

  Pasar Kampeerclub Sint-Genesius-Rode

 • #5

  Marion den Boer (vrijdag, 15 september 2017 22:33)

  XVia deze weg wil ik even doorgeven dat de workshop een zeer geslaagde middag was van onze dag. Iedereen vond het super leuk en gezellig om te doen. Dit was mede ook te danken aan de zeer duidelijke uitleg en gezelligheid van de 5 vrijwilligers die ons op een duidelijke en enthousiaste manier de fijne kneepjes van het worstebroodjes maken hebben proberen aan te leren.

  Ik ga ervan uit dat iedereen ze de komende tijd met veel smaak zullen opeten.

  Groetjes Marion den Boer,

 • #4

  Van Antoinette Kroon uit IJsselstein (donderdag, 22 juni 2017 21:30)

  Hallo vorige week donderdag was ik met een groep vrijwilligers van Windmolen de Windotter bij u op bezoek. Erg leuk interessant en lekker. Ik kocht een knapzak met zoethoutstok. De inhoud (verrassing) was een zakje gevarieerd snoepgoed. Ik beloofde de verkoopster dit te laten weten.
  Laat ik jullie enkele dagen later ook in de Libelle zien staan! Ga zo door!
  Met vriendelijke groet
  Een tevreden bezoekster

 • #3

  Jeanny en Boesten (woensdag, 24 mei 2017 22:20)

  Hallo wilde jullie even laten weten dat we het gisteren heel leuk vonden!! Het brood is al goed in de smaak gevallen. Bedankt allemaal was erg gezellig

 • #2

  Luc de Koning (vrijdag, 21 april 2017 15:52)

  We hebben op 13 april met een groep een mooie ochtend gehad bij het bakkerijmuseum en de bak demonstratie. Er was zeer goede uitleg van Marcel en Pieter en de vrouw in de molen. Was heel leerzaam en vermakelijk. Het werd op een zeer amusante manier verteld. Het brood was zeer lekker. ik zal zeker nog wel eens teruggaan. Succes verder met uw bezigheden.

 • #1

  Marcel Thiels (zaterdag, 04 februari 2017 16:36)

  Vanaf nu willen wij de bezoekers van onze webpagina de gelegenheid gaan bieden om ons gastenboek te vullen.
  Wij zullen de opmerkingen uiteraard monitoren. We zullen de opmerkingen ter harte nemen.En eventueel van de aangeboden tips gebruik maken. Laten we samen het museum nog beter maken en voldoen aan uw wensen.
  Bij voorbaat dank voor uw inbreng.